Masterclass

CoVince masterclass 1024x444 - Masterclass

VR MASTERCLASS
‘van Verbeterscan tot Podiumfan’

The art of becoming more visible

Wilt u zichtbaarder worden, zowel on- als offline? We zijn blij om u onze nieuwste MasterClass Virtual Reality Presentatietraining en 3D Human Body Scan: van Verbeterscan tot Podiumfan.

Een presentatietraining, maar dan anders! Een combinatie van psychologie, technologie én beleving zorgt voor een unieke beleving en resultaat: Meer impact en visibility. Geef uw presentatievaardigheden in 1 dag een boost en neem uw eigen digitale 3D avatar mee naar huis!

Boek presentatietraining nu - Masterclass

PSYCHOLOGIE

Hoe verleidt, raakt en activeert u het publiek? Wij nemen u mee in een selectie van technieken en psychologische trucs om een onvergetelijke indruk te maken.

  • Leer hoe u de principes rondom de breinwetten kunt inzetten voor presenteren.
  • Verbeter uw fysieke houding en uitstraling met de methodes vanuit de acteerwereld.
  • Krijg nieuwe inzichten, tips & tricks van experts over stemgebruik en lichaamshouding.
  • Ontwikkel een pitch voor uw bedrijf, merk of uzelf: doel, missie, visie.
  • Structureer uw presentatie en geef uw dia’s een visuele boost!

 

TECHNOLOGIE

Wij nemen u mee in de wereld van nieuwe technologie voor leren, ontwikkelen en trainen. Inzichten die u doen verbazen en inzichten die u de volgende dag al kunt toepassen.

   • Train in verschillende VR-omgevingen met realtime metingen en feedback op uw stem; intonatie, volume, pauzes en tempo.
   • Vergelijk uw persoonlijke metingen met die van bekende Nederlanders.
   • Bekijk uw metingen en voortgang in uw persoonlijke dashboard en vervolg uw journey in het avontuurlijke leerplatform CoVince.
   • Gebruik van nieuwe technologie draagbare apparaten zoals een auditieve headset om uw articulatie en focus te verbeteren en EEG-apparaten om stress(triggers) te verminderen on- en offline.

 

BELEVING

Leren door te ervaren. Door het leren te combineren met ‘spelen’ en directe feedback, wordt het niet alleen effectiever maar ook plezieriger. Ervaar verschillende oefensituaties en objectieve realtime- en delayed feedback op uw persoonlijke verbeterpunten.

    • Oefen uw presentatie voor verschillende doelgroepen in verschillende (VR) omgevingen, zoals een tv-studio, theater, lift of board room.
    • Oefen op uw spraak via de auto-cue in een tv- en nieuwsstudio en verbeter articulatie via een unieke auditieve headset.
    • Test uw kennis in allerlei mini experiences zoals in een tv quiz studio.
    • Ervaar realtime feedback via schoktherapie met een speciaal ontwikkelde schokband wearable.
    • Oefen thuis verder met uw smartphone! Iedere MasterClass deelnemer ontvangt lifetime access tot het CoVince Adventurous Learning Platform en de VR oefenruimtes.

 

 

 

Ontwikkel en verbeter uw presentatievaardigheden in verschillende oefenruimtes:

   • Klaslokaal
   • TV Studio
   • Vergaderruimte
   • Board room
   • Theaterzaal
   • Cinema
   • Nieuwsstudio
   • Quiz Room
   • Lift

 

CAPACITEITEN ‘EXPLORE ME’ SCAN

MarjaOlff 1 - Masterclass
Deze scan geeft u profielschets van uw capaciteiten en wordt tijdens de MasterClass ingezet om uw presentatieskills naar en hoger plan te tillen. Deze inzichten zijn tot stand gekomen door 35 jaar onderzoek te doen door Professor Willem Verbeke Ph.D. Sales en Account Management aan de Erasmus School of Economics, in verschillende disciplines zoals psychologie, economie, epigenetica, endocrinologie, hersenwetenschappen en organisatiekunde. Al deze kennis is gebundeld om een zo duidelijk mogelijk profiel van u te schetsen.

Marja Olff is een gecertificeerde Business Coach in de methode van Professor Willem Verbeke en neemt de uitkomsten van de scan mee in de MasterClass als ‘Veerkrachtige Professional’ en ‘Kennisbroker’.

 

HUMAN 3D BODY SCAN

Tijdens de MasterClass krijgt u de unieke mogelijkheid om een 3D Human Bodyscan van uzelf te maken. Binnen 2 seconden worden er maar liefst 250 foto’s van u gemaakt. Deze foto’s worden vervolgens omgezet naar een digitaal 3D model; de avatar. De avatar kunt u bekijken in de CoVince app en naar wens inzetten voor educatie, marketing- en/of salesjourneys. In onze MasterClass ‘The ABC of becoming more visible’: Avatar, Branding, CoVince Adventurous Learning Journeys, inspireren wij u over het gebruik van avatars voor online training, verkoop, marketing, business, retail, liefdadigheid en sport & videoproducties. Mail voor meer informatie naar learn@covince.com.

3dscan 1 - Masterclass

 

MASTERCLASS PROGRAMMA

DE VOORBEREIDING
Voorafgaand aan de training is het doel om een capaciteiten scan te doen en een eigen presentatie voor te bereiden van 5 minuten, met bijbehorende slides. De uitkomsten van de scan en de slides zullen gedurende de dag gebruikt worden om gepersonaliseerd te meten, trainen en verbeteren. Ervaar uw eigen gemaakte slides in de virtuele wereld!
 
DE OCHTEND
09:00 Introductie & Presentatie ‘De kracht van emotie binnen handbereik’
10:30 Presenteren: Persoonlijke nulmeting & objectieve feedback (Virtual Reality)
11:30 Presentatie Psychologie & tricks (deel 1)
12:30 Lunch & 3D Body Scan*
 
DE MIDDAG
13:00 Presentatie Psychologie & tricks (deel 2)
15:00 Inzichten verwerken in presentatie
15:45 Presenteren: Meten bijgewerkte presentaties (Virtual Reality)
16:45 Presenteren: Centraal met video opname
17:30 Afsluiting & borrel, netwerken
 
DE TRAINERS
Marja Olff, Richard van Tilborg en Melanie van Halteren.
 
THE DAYS AFTER
Achteraf kunt u uw rapportages op uw dashboard bekijken via het CoVince Platform en krijgt u toegang tot VR Presenteren Journey waarmee u kunt blijven trainen. Een plekje op de Wall of Fame in de VR tv studio en de mogelijkheid om uw eigen avatar in te zetten voor toekomstige learning experiences.

* MasterClass Premium

Presentatie ‘De kracht van emotie binnen handbereik’

Weet u uw vijfde rijles nog? En uw rijexamen? Negen van de tien mensen kunnen wel uitgebreid over hun examen vertellen, maar niet over hun vijfde rijles. Maar hoe komt dat? Nou.. omdat de emotiewaarde van dat moment veel was hoger dan bij die vijfde rijles. En het mooie is… met de stand van de huidige technologie, kunnen we de breinwetten die hier aan ten grondslag liggen, optimaal gaan benutten. Om hiermee onszelf effectiever, leuker en persoonlijker te ontwikkelen.

Demo’s

Ervaren van nieuwe tech voor het leren. Van Virtual Reality(VR), Augmented Reality(AR), Artificial intelligence(AI), EEG, Measure and Adapt door Internet of Things(IoT). Leer presenteren in een tv studio met artificial intelligence, bekijk de anatomie van het menselijk lichaam met augmented reality of ervaar realtime feedback op stemgebruik d.m.v. bone conduction. Inzichten die u in de MasterClass al kunt toepassen.

Resultaat MasterClass

Inzichten, persoonlijke rapportages, foto impressie en video’s van presentaties/pitches, 3D scan/avatar, Lifetime access CoVince Adventurous Learning Platform en oefenruimtes.

* Prijzen zijn exclusief BTW

 

BOEK MASTERCLASS

 
Locaties MasterClass
Kasteel de Wittenburg (Wassenaar)
De Bary (Amsterdam)

Heeft u zelf een locatie op het oog? We komen graag uw kant op.

Wittenburg Castle - Masterclass