16 mei: Realtime feedback in VR impact op verbeteren presentatievaardigheden?

Realtime feedback in VR

Het positieve effect van realtime feedback om vaardigheden te leren is in wetenschappelijk bewezen, Virtual Reality maakt het mogelijk om hier optimaal van gebruik te maken, maar er zijn nog weinig uitgebreide wetenschappelijke bewijzen.

Onderzoeker Stan van Ginkel, gepokt en gemazeld in onderzoek rondom presentatievaardigheden (https://www.researchgate.net/profile/Stan_Ginkel/publications ), onderzoekt de waarde van realtime feedback tov delayed feedback met onze VR presentatietraining tool. Hopen op snel resultaat! Onderzoeken duren echter soms wat langer voordat ze gepubliceerd mogen worden, dus waarschijnlijk wordt het nog even afwachten.

Lees hier meer info over het onderzoek terug:

Stan van ginkel Virtual Reality presentatievaardigheden - 16 mei: Realtime feedback in VR impact op verbeteren presentatievaardigheden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.