5 dec: Spreken als Sinterklaas

SPREKEN ALS SINTERKLAAS

In het grote boek van Sinterklaas staat dat presenteren,
tegenwoordig heel eenvoudig is te leren.
Dankzij de virtuele wereld en oVation technologie,
ontvang je persoonlijke feedback op terminologie.
Slimme sensoren analyseren je stem,
zelfs al kom je uit Spanje of Doetinchem.
Ervaar virtuele spanning en sensatie,
en blijf rustig en koel in iedere situatie.
Oefen voor een hysterisch publiek zoals Sinterklaas,
en wordt ook zo’n communicatieve eindbaas.

16 mei: Realtime feedback in VR impact op verbeteren presentatievaardigheden?

Stan van ginkel Virtual Reality presentatievaardigheden - 16 mei: Realtime feedback in VR impact op verbeteren presentatievaardigheden?

Realtime feedback in VR

Het positieve effect van realtime feedback om vaardigheden te leren is in wetenschappelijk bewezen, Virtual Reality maakt het mogelijk om hier optimaal van gebruik te maken, maar er zijn nog weinig uitgebreide wetenschappelijke bewijzen.

Onderzoeker Stan van Ginkel, gepokt en gemazeld in onderzoek rondom presentatievaardigheden (https://www.researchgate.net/profile/Stan_Ginkel/publications ), onderzoekt de waarde van realtime feedback tov delayed feedback met onze VR presentatietraining tool. Hopen op snel resultaat! Onderzoeken duren echter soms wat langer voordat ze gepubliceerd mogen worden, dus waarschijnlijk wordt het nog even afwachten.

Lees hier meer info over het onderzoek terug:

Stan van ginkel Virtual Reality presentatievaardigheden - 16 mei: Realtime feedback in VR impact op verbeteren presentatievaardigheden?

17 jan: Veel enthousiasme bij de BID!

Bid - 17 jan: Veel enthousiasme bij de BID!

VR Presenteren bij BID 2017

Trots zijn op wat goed gaat is niet vanzelfsprekend in ons land. De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. De Big Improvement Day is de positieve tegenhanger van Prinsjesdag, waar wordt stilgestaan bij wat goed gaat en hoe het nog beter kan.

Daar past onze VR presentatietraining natuurlijk als sprekend voorbeeld goed tussen! Het was inspirerend te zien hoe de teaser van onze training voor veel enthousiasme zorgde!

10 jan: Trainen voor de BID

Ralph Uitleg - 10 jan: Trainen voor de BID

Trainen voor de BID 2017

Nog 1 week dan is het zover! Big Improvement Day 2017. Presenteren voor +-900 personen is geen sinecure en daarom werden de sprekers getraind door Ralph van Hessen in de VR presentatietraining.

RalphVanHessenLegtUit 300x168 - 10 jan: Trainen voor de BIDIrmaKrijgtBril 300x168 - 10 jan: Trainen voor de BIDMelanieLegtUit 300x169 - 10 jan: Trainen voor de BIDAPPlause 300x167 - 10 jan: Trainen voor de BID